top of page

Techniques and Technology

Public·34 members

Bəzən elə olur ki, qeydiyyat çox sadədir

Uzun müddətdir internet aləmində gəzirəm və müxtəlif saytlarda qeydiyyat prosedurlarını müqayisə edirəm. Bəzən elə olur ki, qeydiyyat çox sadədir, amma sonra hesabı silmək istəyəndə çətinlik çəkirəm. Mənim üçün ideal platforma – girəndə hər şey aydın, çıxanda da heç bir maneə olmayan yerdir. Azərbaycanda bu prinsipə uyğun fəaliyyət göstərən platformalar haqqında nə bilirsiniz? Təcrübələrinizi gözləyirəm.

3 Views
yoyax63331
2 days ago

Axşamlar iş masamdan qalxıb bir az gəzişmək, fərqli səhifələrə baxmaq mənim üçün adətə çevrilib. Bu, zehni olaraq iş rejimindən istirahət rejiminə keçməyə kömək edir. Bu gün həmin gəzintilər zamanı maraqlı bir platforma kəşf etdim bu saytı araşdırdıqca onun nə qədər çox şey təklif etdiyini gördüm. Dizaynı gözəl, funksiyaları praktik, məzmunu isə maraqlıdır. Hər şey elə qurulub ki, istifadəçi heç nə axtarmaq məcburiyyətində qalmır – hər şey öz yerindədir. Bu platforma həm yeni başlayanlar, həm də təcrübəli istifadəçilər üçün mükəmməldir. Mən burada keçirdiyim vaxtdan çox məmnun qaldım. Çünki keyfiyyətli xidmət həmişə öz bəhrəsini verir. Məncə, bu sayt boş vaxtını dəyərləndirmək istəyən hər kəsin diqqətinə layiqdir. Bu gün belə bir tapıntı etdiyimə görə özümü şanslı hesab edirəm.

The Paleo-oncology Research Organization (PRO) operates under the third party fiscal administration of the Resilient Living Council, which is a 501(c)(3) tax-exempt nonprofit organization. Contributions to the Paleo-oncology Research Organization may be tax-deductible to the fullest extent permitted by law. Please check with your personal tax advisor regarding the deduction of your gift.

PRO is a member of the Minnesota Council of Nonprofits, 2015. Content on the PRO website is available for personal use only. If content is downloaded, it must be for the sole purpose of viewing, or for "fair use" as defined in United States copyright law. Requests to publish PRO images must be submitted in writing to info@ancientcancer.org.

• Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2019 by Paleo-oncology Research Organization.

Paleo-oncology:  The study of cancer in antiquity

bottom of page